Hackerangrep og veien videre

Nettsiden vår er blitt hacket og det har skjedd for flere måneder siden og først nylig blitt oppdaget. Hackerne har klart å slette alt av relevant informasjon så dermed er alle artikler, bilder og kommentarer fjernet. Vi skulle til å bygge opp siden fra grunnen av, men beklager mye alle gode spørsmål og kommentarer som er fjernet. Historikk fra de siste tyve årene er med det mye borte.

Men vi gir ikke opp visjonen. Vi ønsker fortsatt være en plattform for å kunne ta opp større og mindre spørsmål knyttet til livet og døden, troen og tvilen. Og vi ønsker være et sted for saklige diskusjoner og vennlige samtaler. Verden har nok av «rope-steder» hvor folk skriker til hverandre i stedet for å lytte til hverandre.

Så har du hatt en artikkel eller innlegg tidligere så send gjerne inn på nytt til oss. Det har ikke forekommet noe sensur her i senere tid. 🙂 Og vi vil nå annenhver uke legge ut artikler og bygge opp nettstedet igjen. Forhåpentligvis til å bli enda bedre enn tidligere. God sommer alle sammen!

2 Comments

    1. Takker for godt tips Torstein! Takket være denne tjenesten har vi fått hentet inn det aller meste av råtekst igjen. Dette vil gjøre jobben mye lettere og raskere for oss. God osmmer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *